Diensten

Exclusieve auto kopen: 3B Exclusief

Een exclusieve auto kopen doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Wij begrijpen dat u daar wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom kunt u bij 3B Exclusief niet alleen terecht voor een grote, snel wisselende voorraad jonge, gebruikte exclusieve wagens, maar ook voor een uitstekende service. Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken. Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de verschillende wagens in ons wagenpark, hun geschiedenis en hun techniek.

Door onze jarenlange ervaring mogen wij met recht specialist genoemd worden op het gebied van de juiste financieringsmogelijkheden en uiteraard kennen wij de weg naar de assuradeur om uw auto tegen de scherpste tarieven te laten verzekeren.

Uiteraard stopt de service van 3B Exclusief daar niet: bent u bijvoorbeeld op zoek naar een heel bijzonder model, dat we nog niet op voorraad hebben? Geef het dan aan ons door, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan. Met onze kennis en ervaring in de markt van exclusieve auto’s zijn we goed uitgerust om uw droomauto te vinden. Bij 3B Exclusief doet u namelijk meer dan alleen een exclusieve auto kopen: u koopt bij ons uw droomauto!

Ruime voorraad

Altijd exclusief en in topstaat

Bekijk onze voorraad

Adresgegevens

3B Exclusief
Haltewachter 18-20
3034 KE Rotterdam

E. verkoop@3Bexclusief.nl
T.  (+31) 010-2602015
W. www.3Bexclusief.nl

 

Openingstijden

Maandag – Vrijdag      10:00 – 17:00 uur
Zaterdag                        10:00 – 17:00 uur
Zondag                           op afspraak

 


Bel